Happy Junior bar chocolate cherry 45g
Při nákupu nad 1 000 Kč od nás dostanete zdarma



- Kód02224
- EAN8580006022241
- Hmotnost (brutto)50 g
- Výrobce STILL MASS s.r.o.
Popis produktu
Složení příchuť čoko / višeň: datlové pasta, Arašídová mouka, Kokos strouhaný, Odtučněné kakao, Chia semena (Šalvěj hispánská), Inulin (vláknina z čekanky), přírodní aromata, přírodní rostlinný extrakt, citran sodný, kys.L-askorbová.
Výživová hodnota výrobku ve 100g a v 45g:
Výživové hodnoty v 100g 45g * RVH%
Energetická hodnota 1791 kJ (428 kcal) 806 kJ (193 kCal) 9,65%
tuky 18,5 g 8,3 g 11,85%
Z toho nasycené mastné kyseliny 6 g 2,7 g 13,5%
sacharidy 49,3 g 22,2 g 8,5%
Z toho cukry 41,3 g 18,6 g 20,7%
vláknina 12,6 g 5,67 g **
bílkoviny 9,85 g 4,43 g 8,86%
soli 0mg 0 mg 0%
Referenční příjem průměrného dospělého (8400 kJ / 2000 kcal)
* RVH - referenční výživová hodnota
** RVH - není stanovena
Použití a dávkování: Vhodné k přímé konzumaci.
Upozornění: Není určen pro děti do 3 let. Alergen: Arašídy.
Skladování: Skladovat mimo slunečního záření, v suchu a při teplotě do 20 ° C. Skladování v chladu a temnu prodlužuje trvanlivost výrobku.
No doping - výrobek neobsahuje žádnou látku ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Výrobek neobsahuje konzervační látky, syntetická barviva, ani geneticky modifikované suroviny.
Výrobce: STILL MASS s.r.o. , Lieskovská cesta 468, 96221, Lieskovec, Slovensko.
Jak vybrat tu správnou tyčinku pro děti?
Je to jednoduché: obsah přírodních složek na prvním místě.
Ve složení nejsou složky: cukr, palmový tuk, alkohol, syntetické konzervační látky.
Poměr tuků, sacharidů, bílkovin v optimálním poměru a navíc vysoký obsah vlákniny. Výborná chuť, stravitelnost a obsah živin.
Při konzumaci dvou tyčinek denně, máte cca 11g vlákniny, což jsou vynikající čísla. To při běžných sladkostech nenajdete.
A to obsahuje naše novinka:
Happy Junior bar chococherry
Datlová pasta: Datle jsou bohaté na draslík, vitaminy A, E, K, B1, B2, B3, B5, B9, měď, železo a hořčík. Datle jsou výborným zdrojem draslíku, důležitého při udržování rovnováhy elektrolytů v buňkách šíření nervových vzruchů. Sušené plody navíc obsahují železo napomáhající při přenosu kyslíku v krvi. Datle jsou jedinečný a rychlý energetický zdroj pro lidský organismus.
Arašídová mouka: Arašídy jsou bohaté na bílkoviny, vlákninu, zdravé tuky a dalších důležitých živin. Arašídy mají nízký poměr sacharidů a také nízký glykemický index (GI). Arašídy obsahují železo, vápník, draslík, sodík, hořčík, měď, selen, zinek, fosfor, mangan, omega 3, omega 6 kyseliny, kyselina listová, kyselina pantotenová, vitamíny B a E.
Kokos strouhaný obsahuje minerály: železo, vápník, fosfor, hořčík, draslík, měď, mangan, zinek, sodík, omega 6 kyseliny, vitaminy: C, B, kyselina listovou, kyselina pantotenovou. Konzumace kokosu je vhodná při lámavosti vlasů, odvápnění kostí a nehtů, osteoporóze. Rovněž při bolestech pohybového systému, způsobených přetěžováním nebo zvýšeným svalovým napětím. Chia: semena jsou bezlepkové, jsou bohatým zdrojem bílkovin a prospěšných antioxidantů. Také obsahují esenciální omega - 3 mastné kyseliny a jsou vynikajícím zdrojem základních minerálů jako železo, fosfor, mangan, vápník, sodík a draslík. Tyto minerály jsou důležitými prvky pro tvorbu mnoha enzymů a hormonů.
Chia semínka obsahují vitaminy A, B1, B2, B3, B9, B12 které hrají významnou roli ve vývoji těla, metabolismu, kardiovaskulární a nervové činnosti. Obsahují rozpustnou a nerozpustnou vlákninu. Chia mají vysoký obsah vápníku, který je potřebný pro normální vývoj a fungování pohybového aparátu u dětí a sportovců. Po konzumaci chia dokáže být organismus déle hydratovaný a také sacharidy se uvolňují po delší dobu, což umožňuje prodloužit výkon.
Inulin je dietní rozpustná vláknina, sestává z oligo- a polysacharidů složených z fruktózový jednotek navzájem spojených vazbami jak beta (2,1). Téměř každý fruktosový řetězec je ukončen glukózovou jednotkou. Je mírně enzymaticky hydrolyzovaný, aby se zvýšila rozpustnost. Je používán v mnoha potravinářských výrobcích a pro spotřebitele zdravé výživy. Umožňuje zlepšit nutriční profily potravin: přidáním vlákniny, nahrazením cukrů, snížením kalorické hodnoty, snížením glykemického indexu. Inulin se nestráví v tenkém střevě, proto nezvyšuje hladinu glukózy v krvi a inzulín. Inulin má příjemnou chuť, zlepšuje aroma potravin např. jogurtů a má 30% sladivost sacharózy. Proto jej můžete použít jako náhradu za cukr nebo glukózový sirup. Je vhodný i pro diabetiky.
Kakao obsahuje široké spektrum minerálů, vitamínů a antioxidantů. Je hlavně primárním zdrojem hořčíku a organické síry v přírodě, přičemž právě hořčík je považován za jeden z nejvíce nedostatkových minerálů v současné stravě. Je bohaté na antioxidanty, obsahuje přibližně 10% flavonoidních antioxidantů.