Stali jsme se partnery EVLS

Nuvys Nutrition se stal jedním z partnerů největších kulturistických závodů ve střední evropě EVLS Prague. Nejen, že jsme měli jak na amatérských, tak na profesionálních závodech náš stánek, ale společně se zástupci EVLS jsme ocenili nejlepší soutěžící v několika kategoriích. Jsme nadšení, že jsme takové akci mohli stát po boku a těšíme se na další ročníky.

Jubilejní 10. ročník byl o něco jiný než ty předchozí. Tradiční dlouhý závodní víkend jak pro amatéry, tak pro profíky byl letos rozdělený, a tak jsme náš stánek poctivě stavěli dvakrát a dvakrát jsme se nemohli dočkat, co si z téhle akce odneseme. A odnesli jsme si toho hodně. Prázdné tácy z ochutnávek, spokojené tváře, pár nových kontaktů a taky možnost stát s těmi nejlepšími na pódiu. V srpnu na amatérech jsme předali ceny a medaile Alici Vastano v kategorii Bikiny fitness do 155 cm a Henrietě Skupekové z kategorie Bikiny fitness do 166cm. V říjnu jsme pak na EVLS Prague Pro předali medaili Patriku Herčzíkovi, který na amatérech v srpnu získal pro kartu a tím se mu otevřely brány kulturistického nebe, soutěže Mr.Olympia v Californii.

Do teď jsme z těchto dvou víkendů plní dojmů a jsme více než rádi, že jsme se rozhodli akce účastnit. Za nás je to jasné, příští rok, nás tam najdete znovu.

Soutěž EVLS Prague je jednou z největších světových soutěží v kulturistice. Přední se tím, že na ní soutěží ti nejlepší závodníci. Dříve byla soutěž ryze pro profesionály, dnes už na ní mohou soutěžit i amatéři a tím se prokousnout do světa těch největších jmen v kulturistice.

Nevíš si rady?